loader image

Biblioteca

La Biblioteca del Col·legi Cervantes de Canals compta amb una important col·lecció de clàssics ttant de la literatura espanyola com de la literatura universal. Alberga rellevants col·leccions que van des de la Biblioteca bàsica de Salvat a una col·lecció de grans escriptores de tots els temps passant per obres completes, com Els Episodis nacionals de Benito Pérez Galdós, o a obres més actuals, com les últimes novetats en narrativa infantil i juvenil.

Els llibres que poden trobar els nostres alumnes estan escrits en les llengües que s’estudien en el Centre: castellà, valencià, anglés i italià. Periòdicament, anem adquirint nous exemplars per a continuar ampliant els nostres fons.

A més de llibres, a la Biblioteca es poden trobar una àmplia col·lecció de màquines d’escriure i ordinadors, on podem ensenyar i mostrar als nostres alumnes com ha evolucionat la maquinària d’escriptura amb el pas dels anys.

Des de la Biblioteca del Col·legi Cervantes de Canals procurem que els alumnes s’acosten a aqueix món màgic que suposa la lectura, per això els serveis que s’ofereixen són:

 

  • Préstec de llibres.
  • Sala de lectura. Durant els esbarjos, la instalació s’obri perquè els alumnes puguen llegir.
  • Conta contes per als més xicotets. Les professores de Primària organitzen conta contes a la Biblioteca per als alumnes.
  • Trobada amb autors. Sempre que ens és possible, obrim les portes del nostre centre a autors perquè ens parlen de les seues obres.
  • Activitats lúdiques. El professorat organitza iniciatives com a “escape rooms” o exposicions a la Biblioteca del Centre.