loader image

Inici de curs al Col·legi Cervantes Canals

Inici de curs Col·legi Cervantes

 

Ja estem a meitat del mes de setembre, i l’inici del curs en el Col·legi Cervantes de Canals ja està en marxa. Un curs 2021-2022 ple de novetats i en el qual tot el personal no docent del centre i el claustre de professors estem posant molt esforç i il·lusió.

Comencem amb les corresponents reunions de professorat: reunions de cicle, de departament i de l’equip directiu. Tot perquè el dia 8 de setembre, amb l’arribada dels nostres campions i campiones, les classes estigueren llestes i tot preparat. A més, el personal no docent del centre es va encarregar de la neteja del col·legi, arranjaments del menjador i posada a punt d’instal·lacions.

Primeres activitats de curs

 

La primera activitat que es va realitzar en l’inici del curs en el Col·legi Cervantes de Canals va ser la jornada de convivència dels alumnes d’infantil 3 anys i les seues famílies. Els nostres nous alumnes van vindre a conéixer el seu nou col·le de majors. Van pintar, van jugar i van ballar, alhora que coneixien la seua seño Fani, els seus companys i la seua nova aula. 

I va arribar el dimecres dia 8, dia que a les 8 del matí s’obrien les portes del Col·legi Cervantes de Canals als nostres alumnes de secundària. Retrobaments i anècdotes d’estiu eren les protagonistes del dia. També ho eren els canvis en molts dels nostres alumnes, sobretot de 1r i 2n de l’ESO: més centímetres en molts  d’ells.

A la 9 del matí alterne per a les campiones i campions d’Infantil i Primària. Mateixes característiques que amb els majors de Secundària, i mateixes cares d’il·lusió. Els nostres nous alumnes amb la incertesa d’arribar a un nou centre, però de seguida són rebuts i abrigallats per professors i companys.

I sorpresa amb la primera eixida al pati. Els nostres alumnes s’ho troben amb una nova cara. En una primera fase de remodelació, es troben les parets amb els nous colors del col·le. A poc a poc s’aniran fent noves coses.

L’inici del curs en el Col·legi Cervantes de Canals ja és una realitat. Alumnes i famílies: Benvinguts al nou curs 2020-2021!